Hallo! Jeg heter Frode Isachsen og har stor glede av å drive mitt personlige lille enmannsforetak, Isachsen Kommunikasjon.

Det fine med personlige enmannsforetak er at de er personlige. Så personlige at du står i fare for å bli kjent med dem. Jeg ønsker at mitt foretak skal være sånn. At du blir kjent med det. Derfor ønsker jeg at mine personlige personlighetstrekk også skal kjennetegne foretaket mitt.

Jeg er for eksempel glad i folk, digger blues og West Ham. Det gjør enmannsforetaket mitt også. Nettopp fordi jeg gjør det.

Jeg liker ord som lyst, tro og håp. Det gjør foretaket også. Det er på en måte sånn at min sjel er identisk med foretakets sjel. Fint det! Ikke bare fint, men faktisk også svært praktisk. Foretaket kan dermed snakke, tenke og mene akkurat som jeg selv snakker, tenker og mener.

Isachsen Kommunikasjon holder altså med West Ham og det putler med kommunikasjon.

Vi (jeg og foretaket mitt) pleier å si at vi driver med personlighetsutvikling av bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker, holder foredrag innen samliv, kommunikasjon og kreativitet samt koser oss litt med tekstforfatting og grafisk design. Vi trives svært godt nede på bryggen i Svankevigå, sammen med gode kolleger av folkelig karakter.

Ta gjerne en tur innom Støperiet for en kaffeprat!