tanker i september:


Å gjøre sin entré på nettet føles relativt godt.
Godt fordi jeg endelig er der.
Relativt fordi det er med en viss ydmykhet og skepsis.
Verden får liksom innsyn i det som min kone gjerne vil si er noe høyst personlig.
Men ok, nå er vi der.

Etter en doven sommerferie rettes oppmerksomheten nå mot en spennende høst.

Holder for tiden på med utvikling av et nytt og spennende seminaropplegg, med min gode venn og samarbeidspartner Sondre Kjær. ”Powerpoint-Live” er arbeidstittelen på formatet, som vil bli en blanding av underholdning, undervisning og dagsaktuelle erkjennelser.

Malthusskolen skal i september gjennomføres for tredje gang. En todagers-samling planlegges i disse dager. 25 ledere fra hele landet skal samles i Sirdalen til dveling rundt egen arbeidssituasjon og framtidige utfordringer.

I forbindelse med utarbeidelse av plakater, annonser og annet profileringsmateriell til ”jazzdamå”, Randi Tytingvåg, vil jeg slå et slag for den nye cd-plata hennes. Den kommer ut 1. september og oser av lek og spenning. Heavenly Attack er tittelen, og jeg lover at den vil feste seg til et hvilket som helst indre øret på det mest bestemte. Løp og kjøp!

Ellers jobbes det over tid med identitetsutvikling av Norgestaxi Stavanger og grafisk profil for Lindesnes Kystkultursenter. Har også nettopp sendt materiell for Randaberg Industries til Inovasjon Norges stand på en industrimesse i Rio.

En føljetong utover høsten blir nok debatten om den lokale klubben i de lokales hjerter, Viking FK. Jeg registrerer med saktmodighet den tiltakende iver etter systematisk avidentitifisering av klubben. Kvammen, Schouen, Smøren, den fete svensken, Steingadå, Store Stå, gløden, gleden og forventningen er effektivt ryddet av veien. Vikings personlighet er drept. Vi opplever en klubb med varig svekkede sjelsevner. Med en slik diagnose, kan man rent juridisk lure på om lederne fritas for ansvar.
- Neppe!


Ha en god september!
Hilsen Frode